fbpx

ROOMSERVICE

Maak geheel vrijblijvend en gratis gebruik van onze Roomservice. Krijg hierdoor inzicht in de mooiste maten en dsigns bij jou in de ruimte. Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Bekijk onderstaande stappen en probeer het zelf uit. Advies op maat, voor het mooiste resultaat in de gewenste ruimte!

1. JE FAVORIETE DSIGN(S)

Heb je al een/meerdere DSIGN(S) op het oog dat je aanspreekt? Laat het ons weten. Dan laten we je graag zien hoe dit bij jou in de ruimte staat.

Heb je nog geen keuze gemaakt tussen een van de dsigns? Laat ons je adviseren en stuur foto’s van je interieur, zodat we je kunnen laten zien hoe we your walls to life brengen.

 

2. FOTO VAN DE RUIMTE

Maak een foto van de desbetreffende ruimte(s) waar de DSIGN(S) kunnen komen te hangen. Handig is dat je een foto maakt terwijl je recht tegenover de muur staat, zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van je ruimte.

Stuur ook gerust foto’s van je interieur, zodat we je optimaal kunnen adviseren.

3. GEEF DE AFMETINGEN DOOR

Om je een goed advies te kunnen geven van hoe verschillende maten bij jou in de ruimte staan, is het handig dat we de afmetingen weten van je muur (en eventuele meubels) op de foto.

Door deze gegevens hebben wij een referentiepunt om je zo goed mogelijk het verschil in formaat van de DSIGNS in desbetreffende ruimte te laten zien.

4. ADVIES OP MAAT

Verstuur alles in 1 mail (zie onderstaand contactformulier) en we gaan z.s.m. voor je aan de slag. Vaak heb je binnen 2 werkdagen reactie met verschillende voorbeelden.

Je krijgt zo een nog beter beeld van hoe de verschillende DSIGNS en formaten ervan bij jou in de ruimte staan. “Het lijkt alsof het er al hangt”.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE ROOMSERVICE

    Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren, bekijk de reviews