fbpx

OPHANGSYSTEEM

Aan de hand van het formaat van je bestelling leveren wij het juiste (blinde) ophangssyteem. We zorgen ervoor dat je met het gewicht van je bestelde DSIGN ver van het maximale draaggewicht van het ophangssysteem afzit. Bij goede montage van het ophangsysteem weet je dan ook zeker dat hij mooi blijft hangen. Deze ophanginstructies vind je hieronder. 

Het ophangsysteem dat we standaard leveren voor dibond dsigns is een ophangplaat. Dit ophangsysteem is na het ophangen van het DSIGN niet zichtbaar. Aan de hand van jouw bestelling bepalen wij of je 1 of 2 van deze ophangplaten nodig hebt. Check bij je bestelling dan ook altijd even goed of er 1 of 2 ophangplaten inzitten. Voor onze changeable art dsigns (doek + frame) maken we gebruik van wandhangers als ophangsysteem. 

Heb je liever een ander ophangsysteem? Laat het ons dan weten, dan denken we graag met je mee! contact@walldsigns.com

DIBOND OPHANGSYSTEEM

Op de afbeelding is het standaard meegeleverde ophangsysteem te zien. Dit ophangsysteem zit in de prijs inbegrepen. Let op dat bij een groter DSIGN meerdere ophangplaten bijgevoegd zullen zitten. 

Het ophangset bestaat uit een ophangplaat dat varieert in grootte aan de hand van je bestelling. Daarbij is een schroef met bijbehorende plug en gripplaat inbegrepen. Het alcoholdoekje is bedoeld om de plek waar de ophangplaat komt te reinigen voor een betere houvast. Let op dat je altijd eerst het beschermfolie aan de achterkant van het schilderij verwijdert voordat begint met schoonmaken en bevestigen van de ophangplaat. Daarbij zijn er afstandhouders bijgeleverd, zodat je DSIGN mooi evenredig van de muur hangt. 

Mocht je graag een ander ophangsysteem hebben, of dit zelf willen faciliteren. Neem dan contact met ons op.

FRAME + DOEK OPHANGSYSTEEM

Op de afbeelding is het standaard meegeleverde ophangsysteem te zien. Dit ophangsysteem zit in de prijs inbegrepen. Let op dat bij een groter DSIGN meerdere wandhangers bijgevoegd zullen zitten. 

Het ophangset bestaat uit een of meerdere wandhangers die je bevestigd op de muur om vervolgens het frame hierop te laten hangen. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende wandhangers worden meegeleverd, zodat het frame mooi en stabiel komt te hangen. Net zoals bij het dibond ophangsysteem is dit ophangsysteem ook niet te zien wanneer je het frame eraan op hebt gehangen. Uiteraard zullen we bij u bestelling u nog beter informeren over het in elkaar zetten van het frame en het ophangen.

Mocht je nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op. 

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren, bekijk de reviews