fbpx

OPHANGINSTRUCTIES

Neem deze instructies goed door om te zorgen dat het ophangsysteem wordt bevestigd zoals het hoort, wanneer je dit niet doet kan in het ergste geval het ophangsysteem loslaten van het dibond DSIGN. Wij zorgen dat we het juiste ophangsysteem leveren en zijn dan ook niet verantwoordelijk voor schade aan het DSIGN door het loslaten van het ophangsysteem. Mocht je na het doornemen van de ophanginstructies nog vragen hebben, laat het dan gerust weten, dan helpen we je graag!

Ophanginstructies stapsgewijs:

  1. Verwijder de beschermfolie van de achterzijde van het dibond paneel
  2. Bepaal de plek van de ophangplaat (of meerdere platen bij een groter DSIGN). Bij 1 ophangplaat plaats je deze in het midden op 1/4 afstand van de bovenzijde. Bij 2 ophangplaten houd je dezelfde hoogte aan, alleen plaats je de ophangplaten zo dat je het gewicht verdeeld in de breedte (zie onderstaande afbeelding)
  3. Verwijder het huidkleurige papier op de achterzijde van de ophangplaat.
  4. Plak de ophangplaat op het paneel en druk deze 20 seconden stevig aan.
  5. Zet de ophangplaat onder druk met een zwaar voorwerp (let op dat je een goede ondergrond gebruikt zodat je het DSIGN niet beschadig).
  6. Laat het DSIGN minimaal 1 uur rusten met het zware voorwerp op de ophangplaat (of meerdere platen)
  7. Na het uur onder druk mag je het zware voorwerp weghalen. Boor alvast je gaten, maar laat het DSIGN nog minimaal 24 uur rusten. Zodat de ophangplaat (of meerdere platen) goed kunnen hechten.
  8. Enjoy, you have brought your walls to life!

Op de afbeelding is het standaard meegeleverde ophangsysteem te zien. Dit ophangsysteem zit in de prijs inbegrepen. Let op dat bij een groter DSIGN meerdere ophangplaten bijgevoegd zullen zitten. 

Het ophangset bestaat uit een ophangplaat dat varieert in grootte aan de hand van je bestelling. Daarbij is een schroef met bijbehorende plug en gripplaat inbegrepen. Het alcoholdoekje is bedoeld om de plek waar de ophangplaat komt te reinigen voor een betere houvast. Let op dat je altijd eerst het beschermfolie aan de achterkant van het schilderij verwijdert voordat begint met schoonmaken en bevestigen van de ophangplaat. Daarbij zijn er afstandhouders bijgeleverd, zodat je DSIGN mooi evenredig van de muur hangt. 

Mocht je graag een ander ophangsysteem hebben, of dit zelf willen faciliteren. Neem dan contact met ons op.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren, bekijk de reviews