fbpx

Dibond Glans / Mat

3 mm premium dibond. Dit materiaal bestaat uit een aantal lagen, waarvan de buitenste lagen zijn gemaakt van aluminium en de kern van kunststof. Door een witte laag over het oppervlak van het materiaal toe te voegen krijg je de intense kleuren die het DSIGN de uitstraling geeft die het verdiend.

Glans of toch mat?

De matte afwerking heeft als voordeel dat, ook wanneer de zon erop staat, het DSIGN goed zichtbaar blijft. De matte uitstraling is stoer, modern en past in elk interieur.

De glans afwerking is een bijzondere afwerking. Het heeft als voordeel dat, de glanslak maar licht weerspiegeld, zodat je kunt genieten van de glans, zonder dat de zon of weerspiegeling te nadrukkelijk in het DSIGN aanwezig is. Met de glans afwerking komen de kleuren echt tot leven. Wederom een prachtige afwerking voor in elk interieur.

Wil je graag advies over wat wij denken dat het mooiste op jouw muur is? Neem gerust contact met ons op via contact@walldsigns.com

Frame met doek

Dit materiaal is uniek in zijn soort. Deze optie bestaat namelijk uit 2 verschillende producten: Enerzijds het frame en anderzijds het doek met je favoriete Walldsigns ontwerp.

Het frame is gemaakt van een premium aluminium en is in de kleuren zwart, wit en aluminium te verkrijgen. Het doek met het gekozen disgn heeft een blockout zwarte afwerking, zodat het  optimaal tot zijn recht komt.

Uniek aan dit product is dat je, wanneer je een frame bij ons besteld hebt, je los een doek kan nabestellen. Zo creëer je nieuwe schilderijen door de dsigns af te wisselen en hoef je het frame niet nogmaals aan te schaffen.

Wil je graag advies over wat wij denken dat het mooiste op jouw muur is? Neem gerust contact met ons op via contact@walldsigns.com

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren, bekijk de reviews