fbpx

WALLDSIGNS

 

Standaard printen we onze DSIGNS op 3 mm premium dibond (mat of glans). Dit materiaal bestaat uit een aantal lagen, waarvan de buitenste lagen zijn gemaakt van aluminium en de kern van kunststof. Door een witte laag over het oppervlak van het materiaal toe te voegen krijg je de intense kleuren die het DSIGN de uitstraling geeft die het verdiend.

 

 

Andere materialen zijn ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op

 

ONS DSIGN IN JOUW HUISKAMER

We nodigen je graag uit om onze Dsigns in het echt te komen bekijken! Dit alle kan op afspraak en geheel corona proof. Vul het contactformulier onder aan de pagina in om, geheel vrijblijvend, een afspraak te maken.

Ben jij benieuwd hoe onze DSIGN(S) bij jou in huis zullen staan? Stuur een foto van de plek(ken) waar je jouw muur tot leven wil laten komen en wij photoshoppen daar je favoriete DSIGNS in. Zo krijg je een beter beeld hoe het er uit kan te komen zien, zodat je al helemaal geen spijt van je bestelling kan krijgen. Wil je graag advies wat wij denken dat het beste in jouw huis past, dan kan dat natuurlijk ook. Hetzelfde geld voor specifieke maten of kleuren die je graag in een DSIGN zou terug willen zien.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.