fbpx

Verschillende materialen

Standaard drukken wij onze DSIGNS op dibond met premium mat of glans afwerking, maar dat betekend niet dat we niet meer materiaal opties hebben. Sterker nog, er zijn talloze mogelijkheden. Hieronder bevindt zich een lijst met materialen waarop we kunen printen. Alle materialen zijn drukbaar met onze eigen DSIGNS, een DSIGN dat we samen ontwerpen aan de hand van jouw wensen en of jouw eigen foto’s. Daarbij kunnen we vaak ook op de centimeter nauwkeurig het formaat van het materiaal bepalen.

Plexiglas

Plexiglas is, als je het ons vraagt, een van de mooiste materialen om op te printen. De hoogglans van het product zorgt voor mooie en intense kleuren. Daarbij kunnen we op de centimeter nauwkeurig het formaat bepalen en zoeken we samen naar een gewenst ophangsysteem. Al onze DSIGNS zijn te printen op dit materiaal, maar ook jouw eigen foto’s of wensen en ideeen kunnen we uitwerken en printen. Wil je graag meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons.

Akoestisch paneel

Met dit product verbeter je niet alleen de akoestiek in de ruimte, het is tegelijkertijd echt een eye catcher. Daarbij heb je de keuze uit een zwart of wit kleur frame dat om het akoestisch paneel heen wordt gemonteerd. Ook hier zorgen we weer voor het juiste ophangsysteem en zijn de afmetingen geheel zelf te bepalen. Wil je graag meer informatie over dit materiaal? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons.

Behang

Ook voor behang ben je bij ons bij het juiste adres. Heb je zelf iets in gedachten? Wil je je laten adviseren? Of wil je je muur behangen met een van onze DSIGNS? Het kan allemaal, in welke afmeting dan ook. Neem geheel vrijblijvend contact met ons, voor meer informatie.

Canvas (met lijst)

Daarbij is het ook mogelijk om onze DSIGNS en of je eigen foto en wensen af te laten drukken op canvas. Canvas geeft een artistieke sfeer en is te bestellen met een houten frame (beschikbaar in verschillende kleuren) dat voor of achter het canvas wordt gemonteerd. Wil je graag meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons.

Foto in lijst

Dit materiaal is vooral geschikt om verschillende lijstjes met elkaar te combineren. Dit creëert een gezellig effect en is tegelijkertijd heel stijlvol. Wil je graag samen met ons kijken naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons.

Ander...

Wil je liever drukken op een ander materiaal dan hierboven genoemd? Laat het ons dan even weten, we kunnen je vast en zeker wel helpen.

Neem gerust contact met ons op

    Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren, bekijk de reviews