fbpx

IT’S JUST A SPAM PROTECTION, WE WON’T JUDGE YOU ON YOUR MATH SKILLS 

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Wij rekenen geen verzendkosten. Alle DSIGNS worden gratis bij je geleverd. 

Hoelang bedraagt de levertijd?

De standaard levertijd bedraagd 3 tot 6 werkdagen. Mocht je dsign sneller in huis willen hebben? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Kan ik mijn DSIGN retourneren?

Ja, dit kan. Binnen 14 dagen kun je jouw DSIGN retour sturen en krijg je het volledige bedrag teruggestort. Custom DSIGNS zijn niet te retourneren (behalve bij uitzonderlijke gevallen), maar doordat je het DSIGN volledig zelf bepaald, zal dit ook niet nodig zijn.

Op welk materiaal wordt mijn dsign geprint?

We printen onze DSIGNS op 3 mm premium dibond. Dit materiaal bestaat uit een aantal lagen, waarvan de buitenste lagen zijn gemaakt van aluminium en de kern van kunststof. Door een witte laag over het oppervlak van het materiaal toe te voegen krijg je de intense kleuren die het DSIGN de uitstraling geeft die het verdiend.

Daarbij kun je kiezen uit twee afwerkingen: mat en glanzend. Voor elke bestelling leveren wij het juiste ophangsysteem. Voor dit ophangsysteem rekenen wij geen extra kosten.

Wil je liever een ander formaat of materiaal hebben dan het standaard?
Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
We zien je e-mail wel verschijnen.

mat of glans afwerking?

De matte afwerking heeft als voordeel dat, ook wanneer de zon erop staat, het DSIGN goed zichtbaar blijft. De matte uitstraling is stoer, modern en past in elk interieur.

De glans afwerking is een bijzondere afwerking. Het heeft als voordeel dat, de glanslak maar licht weerspiegeld, zodat je kunt genieten van de glans, zonder dat de zon of weerspiegeling te nadrukkelijk in het DSIGN aanwezig is. Met de glans afwerking komen de kleuren echt tot leven. Wederom een prachtige afwerking voor in elk interieur.

Wil je graag advies over wat wij denken dat het mooiste op jouw muur is? Neem gerust contact met ons op via contact@walldsigns.com

Wat zijn de kosten van een custom/personalisatie?

De kosten van een custom/personalisatie is afhankelijk van een aantal dingen. Personalisatie in de vorm van een ander formaat, materiaal of kleur(aanpassing) zijn geheel gratis. Wanneer je een geheel eigen DSIGN wilt, zijn hier wel kosten aan verbonden. Deze kosten zijn afhankelijk van je wensen. Neem gerust contact met ons op en krijg geheel vrijblijvend een prijsindicatie.

Hoe moet ik mijn DSIGN ophangen?

Het is belangrijk dat het DSIGN goed opgehangen wordt, zodat het mooi hangt en blijft hangen. De instructies hiervan vind je hier.

Wat voor ophangsysteem wordt er meegeleverd?

Aan de hand van het formaat van je bestelling leveren wij het juiste (blinde) ophangssyteem. We zorgen ervoor dat je met het gewicht van je bestelde DSIGN ver van het maximale draaggewicht van het ophangssysteem afzit. Bij goede montage van het ophangsysteem weet je dan ook zeker dat hij mooi blijft hangen. Deze ophanginstructies vind je hieronder. 

Het ophangsysteem dat we standaard leveren is een ophangplaat. Dit ophangsysteem is na het ophangen van het DSIGN niet zichtbaar. Aan de hand van jouw bestelling bepalen wij of je 1 of 2 van deze ophangplaten nodig hebt. Check bij je bestelling dan ook altijd even goed of er 1 of 2 ophangplaten inzitten. 

Heb je liever een ander ophangsysteem? Laat het ons dan weten, dan denken we graag met je mee! contact@walldsigns.com

Meer informatie over het meegeleverd ophangsysteem vind je hier.

Er is geen ophangsysteem meegeleverd?

Wanneer je een groot DSIGN besteld, die opgehangen zal gaan worden aan 2 ophangsystemen, dan worden de ophangystemen apart van het DSIGN geleverd. Mocht je aan 1 ophangsysteem genoeg hebben (bij een kleiner formaat), dan wordt het ophangsysteem bij het dsign geleverd. Reden hiervan is, dat wanneer je 2 ophangsystemen nodig hebt, het ook belangrijk is dat je beide gebruikt en er niet 1 over het hoofd ziet. Wanneer de ophangsystemen afzonderlijk geleverd worden, dan worden deze na alle waarschijnlijkheid eerder geleverd dan het DSIGN. 

Mocht je helemaal geen ophangsysteem ontvangen hebben? Neem dan contact met ons op. Dan lossen we dit zo spoedig mogelijk op!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 sterren, bekijk de reviews